Kindergrime

Gevolgde opleidingen: Privé-cursus door de Spinnekoppen (Gent), basiscursus kindergrime/facepainting door Michael De Prycker (Fantasy Worldwide), workshop door Karen Mills (UK).

Kindergrime

Heeft u binnenkort een kinderfeestje of ander evenement? Kindergrime is een ideale manier om je feestjes op te vrolijken.

Wij komen graag de kinderen omtoveren in een lieve prinses, een gevaarlijke tijger, een stoere piraat of nog zoveel meer!

Wij gebruiken enkel professionele produkten die zijn goedgekeurd door de FDA en voldoen aan de Europese normen voor cosmetica. Deze produkten zijn geschikt voor gebruik op de gevoelige huid (anti-allergisch), wassen zeer gemakkelijk af en blijven onder normale omstandigheden de volledige dag in goede staat.

Ook de glitters die we gebruiken zijn voor cosmetisch doel en dus veilig voor gebruik op het gezicht en rond de ogen zonder dat er irritatie ontstaat. 

Wij besteden veel aandacht aan hygiëne bij het schminken!

Meer dan een tafel en 2 stoelen zijn niet nodig. Indien het om een buitenevenement gaat, kunnen wij ook zorgen voor een gezellig tentje (tegen meerprijs).

Wil je je graag laten schminken voor carnaval of een andere gelegenheid? Ook dit kan, op afspraak, bij Studio Sjapoo voor € 7 per kind.  

Prijs

Kindergrime: 35 euro/uur + vervoerskosten: 0,35 €/km

(afstand wordt berekend via www.mappy.be vanaf Passendale B-8980)

Exclusieve kinderanimatie op maat

Copyright © 2009 • Studio Sjapoo • All Rights Reserved