Cupcakekist

Cupcakekist

(voor zowel kinderen als volwassenen!)

Ben je een lekkerbek en hou je ervan om prachtige, eetbare kunstwerkjes te maken?

Dan is deze cupcakekist helemaal iets voor jou.

Onze cupcakekist is niet alleen heel erg leuk voor kinderfeestjes, maar ook om eens gezellig samen met de kleinkinderen, familie of vrienden/vriendinnen enkele uren bezig te zijn.

Deze kist zit boordevol materiaal voor 10 personen (of voor minimum 48 cupcakes).

U vindt in de kist o.a. schortjes, rolstokken, placemats, 1 kg cupcakemix, een bakplaat voor 12 cupcakes, een set bakpapiertjes, handige tools, plungers (bloemetjes, vlinders,...), allerlei uitsteekvormpjes, suikerpasta in diverse kleuren, strooisels (pareltjes, bolletjes,...), alsook het recept voor de cupcakes, de handleiding met stap-voor-stap-foto's, foto’s van voorbeeldjes en 10 taartdozen.

Het is mogelijk de cupcakekist aan een thema aan te passen. Bijvoorbeeld voor meisjes een prinsessenkist: roze, rode en oranje kleuren suikerpasta met bijpassende bak-papiertjes en zilver- of goudkleurige pareltjes. Of voor jongens juist weer de wat stoerdere kleuren zoals: zwart, blauw, groen,...

Heb je nog verbruiksmateriaal (suikerpasta, cupcakepapiertjes, cupcakemix,...) over, dan mag je dit houden om later nog eens aan de slag te gaan.

De cupcakekist zorgt voor een supergezellig feestje, waarbij je na afloop naar huis gaat met 6 prachtige cupcakes in een originele taartdoos!

Je kunt deze kist huren van maandag tot donderdag en van vrijdag tot zondag.

De prijs is € 80, ongeacht of het tijdens de week of het weekend is dat u ontleent.  

Neem ook een kijkje onder onze rubrieken 'Extra's'en'Funcooking'om kennis te maken met ons aanbod om uw feestje up te graden en nog origineler te maken.

Geef je de begeleiding van de cupcakeparty liever in handen van Studio Sjapoo? Kijk dan voor meer info bij 'Workshops voor kinderen - cupcakeparty'

Exclusieve kinderanimatie op maat

Copyright © 2009 • Studio Sjapoo • All Rights Reserved